В духа на коледното настроение, ето поздрав към някои от мъжете и

...
В духа на коледното настроение, ето поздрав към някои от мъжете и
Коментари Харесай

Извикване към мъжете и жените на почтеността, които се изправиха за свободата през 2023 г.

В духа на коледното въодушевление, ето поздрав към някои от мъжете и дамите на честността, които се изправиха тази година, с цел да напреднат идея за независимост с чест.

Когато светът още веднъж се върне на моралната си ос, както съм сигурен, че ще стане, те ще бъдат почетени от историята като героите, които са ни избавили от крах:

Доносниците на IRS Гари Шапли и Джоузеф Зиглер, чието кардинално опълчване на прикриването на корупцията на Байдън от Министерството на правораздаването имаше огромна персонална цена, само че към този момент промени хода на историята – стига законодателите да последват техните разкрития. Те са модел за подражателство за всеки почтен публичен чиновник, както проличава от частните излияния на признателност и похвали, които са получили от някогашни сътрудници. Конгресмените Джеймс Комър, Джейсън Смит и Джим Джордан получават почетно отличие за това, че държат президента виновен макар неприятните офанзиви на съперника и обструкцията от страна на някои в личната им партия. Разобличителите на...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР